Вівторок, 12 грудня 2023 09:50

Вантажівка DAF XF 450 отримала престижну міжнародну нагороду

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія DAF Trucks отримала важливу нагороду European Transport Award for Sustainability (ETPN) за свою серію DAF XF нового покоління для далеких перевезень.

Це визнання доповнює список престижних нагород, які отримали вантажівки серії XF, серед яких є: International Truck of the Year (Міжнародна вантажівка року), "Green Truck (Зелена вантажівка), European Truck Challenge.

Нагорода ETPN від німецької газети Transport є ще одним підтвердженням видатних якостей вантажівок серії XF.

Нагорода European Transport Award for Sustainability відзначає виробників комерційних автомобілів, які демонструють і підтримують відданість екологічним практикам.

Газета Transport має на меті показати, що відповідальні та стійкі ініціативи можуть дуже добре поєднуватися з ефективністю та конкурентоспроможністю.

Завдяки подовженій та високоаеродинамічній кабіні вантажівки DAF нового покоління встановили нові стандарти в сфері ефективності та екологічності, в результаті чого вантажівки DAF мають найнижче в класі споживання палива та AdBlue.

Більш тривалі міжсервісні інтервали до 200 000 кілометрів, наднизький рівень мастила в корпусах осей для мінімізації втрат на внутрішнє тертя, низька вага вантажівки та інтелектуальні вдосконалені системи допомоги водієві, як-от круїз-контроль з функцією прогнозування роблять вантажівки ще більш ефективними.

Крім того, серія вантажівок DAF нового покоління пропонує відмінний прямий і непрямий огляд у своїх сегментах, що гарантує найвищу безпеку для водія та інших учасників дорожнього руху.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія також встановлює нові стандарти комфорту водія, завдяки найбільш просторим та розкішним кабінам в галузі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: