Понеділок, 25 березня 2024 09:59

Вантажівки DAF перемогли у престижному конкурсі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія DAF Trucks стала переможцем престижного конкурсу Fleet News Awards 2024, причому одразу у трьох номінаціях.

Церемонія нагородження відбулася днями у Лондоні. Почнемо з Fleet Manufacturer of the Year («Виробник року для автопарків»), яка присуджується DAF вже другий рік поспіль. Журі, до якого входять незалежні професіонали у галузі вантажних автоперевезень, відзначили розгорнуту дилерську мережу DAF Trucks, яка надає оптимальні послуги для автопарків.

Ще дві перемоги були присуджені в номінаціях Best Rigid Truck («Краще вантажне шасі»), в категоріях масою до 12 т та вище.

У першому випадку це розвізна модель DAF FL, яку журі відзначило за схожі якості з моделлю XB, але при цьому перевірену часом трансмісію, зручну кабіну та відмінну маневреність.

В категорії понад 12 т найкращим виявився DAF XD. За оцінкою експертів, ця універсальна модель, що пропонує силові агрегати для різних потреб – як дизельні, так й повністю електричні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ці машини отримали гарну оглядовість і в цілому забезпечують водієві особливий комфорт за кермом. Окремо варто відзначити найвищий рівень безпеки.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: