Понеділок, 11 грудня 2023 11:42

На Київщині працюватиме новий комунальний автомобіль вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сміттєвоз із боковим завантаженням АТ-4042 працюватиме в Київській області.

Надбудова встановлена на шасі DAYUN CGC1210, зібране на складальному виробництві Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС.

Об'єм кузова сміттєвоза становить 18 куб.м, а вантажопідйомність бокового маніпулятора сягає 700 кг. Сміття легко завантажується зі стандартних контейнерів об'ємом 0,75 куб.м. або євроконтейнерів об'ємом 1,1 куб.м. за допомогою бічного маніпулятора, що знаходиться з правого боку сміттєвоза.

Вивантаження сміття здійснюється швидко та легко самоскидним способом. Маса завантажуваних відходів сміттєвоза становить 9 350 кг.

Механізм пресування дозволяє досягти оптимального ступеня ущільнення 4:1 в залежності від щільності ТПВ. Така ефективність забезпечить значну економію пального та зниження кількості ходок до сміттєзвалища.

Тепер працівники комунального підприємства зможуть більше зосередитися на інших важливих справах та працювати ще ефективніше. Робота пресуючого механізму доступна в ручному режимі.

Варто також відзначити міцну металеву конструкцію бункера, виготовлену з використанням передової лазерної технології. Це гарантує не тільки жорсткість та довговічність, а й герметичність при експлуатації.

Шасі DAYUN CGC1210 (4х2) комплектується дизельним двигуном WP7.300E51 потужністю 300 к.с. та коробкою передач FAST 9+1. У комплектації також застосовані агрегати відомих світових виробників Bosch, Wabco, ZF.

Зручна кабіна оснащена необхідною комплектацією для комфорту водія та пасажирів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тут є кондиціонер, подушка безпеки водія, пневмосидіння водія, електросклопідіймальники, протитуманні фари, дзеркала заднього виду з підігрівом, круїз-контроль та навіть магнітола з підтримкою Bluetooth.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: