П'ятниця, 29 вересня 2023 14:10

В Україні виготовили сучасну автомайстерню для теплоенергетиків

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Кременчуцький завод комунальної техніки «Альфатекс» відвантажив аварійну майстерню АТ АМ-0102 для Комунального підприємства «Теплоенерго» в Кременчуці.

Новий автомобіль необхідний для запобігання надзвичайним ситуаціям під час проходження опалювального сезону, для швидкої ліквідації можливих аварійних ситуацій на котельнях підприємства, які розташовані на значній відстані одна від одної.

Техніка призначена для доставки персоналу та обладнання до місць проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

Автомобіль оснащений сучасним обладнанням, завдяки чому комунальники зможуть оперативно усувати пориви та інші аварії на тепломережах та мережах гарячого водопостачання.

Сучасний фургон має пасажирський та вантажний відсік. У вантажному відсіку кузов-фургону встановлений сталевий верстак (з двома ящиками з дверцятами), який надійно закріплений до полу фургона.

На верстаку встановлені слюсарні лещата з силою стискання 30000 PSI (207 Н/мм2) та вагою 30 кг.

По правому борту (сторона пасажиру), біля задніх дверей, передбачена ніша для перевезення одного кисневого балона, обладнана механізмом підйому-опускання назовні.

По лівому борту (сторона водія), біля задніх дверей, передбачена ніша для перевезення одного пропанового балона, обладнана механізмом підйому-опускання назовні.

По правому борту (сторона пасажира), передбачена ніша для перевезення генератора з доступом зовні. Для довгого інструменту тощо, фургон оснащений ящиком зі сталі, що замикається, розташованими під фургоном (між напрямними надрамника), на всю довжину фургона.

Аварійна майстерня має 2 вентиляційних люки (один в пасажирському, один у вантажному відсіку). Фургон обладнаний переговорним пристроєм з водієм.

У пасажирському відсіку встановлені рундуки з підголівниками, обладнані однопасовими ременями безпеки. Є також відкидна стільниця. Пасажирський відсік має систему опалення від автономного дизельного обігрівача салону, потужністю 2 кВт.

Автомобіль обладнаний фаркопом з електричною розеткою — перехідником.

Базою для фургона стало шасі DAYUN CGC1100 колісної формули 4×2.  Автомобіль комплектується дизельним двигуном Weichai WP4.1Q160E50 (Євро-5), об’ємом 4087 куб. см і 6-ти ступінчастою КПП Shaanxi Fast Gear. Потужність двигуна — 150 к.с. (110,5 кВт).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в комплектації також застосовані агрегати відомих світових виробників Bosch, Wabco, ZF.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: