Середа, 23 серпня 2023 14:11

В Кременчузі виготовили сучасний автомобіль для енергетиків

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий автомобіль для обслуговування та ремонту контактних мереж, виготовлений на заводі «Альфатекс», відвантажено на адресу замовника до Кривого Рогу.

Муніципальний електротранспорт часто залишається непоміченим для широкої громадськості, але він вимагає складних робіт з технічного обслуговування та ремонту для забезпечення безперебійної роботи.

Нова техніка АТ-70М дозволить оперативно втручатися у випадку аварійних ситуацій та проводити планове обслуговування. Це дуже важливо для забезпечення безперебійного функціонування комунального електротранспорту.

Транспортний засіб створено на шасі JAC N90 (4х2) з вантажним фургоном, який добре підходить для встановлення надбудови.

Аварійно-відновлювальний автомобіль АТ-70М має характеристики, що дозволяють виконувати складну роботу з ремонту та обслуговування контактних мереж швидко та якісно.

Вантажний фургон розділений на два відсіки, щоб відокремити місце для розташування ремонтної бригади та розміщення необхідного обладнання.

Техніка має автономну електростанцію з двигуном внутрішнього згоряння з вихідною напругою 220В змінного струму та номінальною потужністю не менше ніж 5 кВт.

Новий автомобіль оснащений підіймачем на даху, що дозволяє ремонтним бригадам досягати необхідної висоти для проведення робіт на контактних мережах. Максимальна вантажопідйомність робочої платформи — 300 кг.

Максимальна висота підйому робочої платформи від рівня дорожнього покриття до робочої зони електромонтера — 6000 мм.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий автомобіль забезпечить ефективне та спеціалізоване обладнання для обслуговування та ремонту контактних мереж.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: