Субота, 22 липня 2023 11:55

Вантажівки DAF нового покоління готові до 100% використання HVO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, DAF готує свої двигуни внутрішнього згоряння до роботи на нових видах палива, щоб ще більше скоротити викиди CO₂.

HVO (гідроочищена олія) – це біопаливо останнього покоління, що дозволяє скоротити викиди CO₂ до 90%. За заявою автовиробника, це паливо ідеально підходить для використання у всіх вантажівках DAF нового покоління.

HVO виготовляють із відходів та жирів харчової промисловості. В даний час це найбільш екологічно безпечне паливо на ринку для дизельних вантажівок, яке забезпечує скорочення викидів CO₂ до 90% порівняно із звичайним дизельним паливом.

На відміну від біопалива попередніх поколінь HVO не впливає на виробництво продуктів харчування.

Крім екологічних переваг, ще однією важливою перевагою є те, що HVO можна використовувати у вантажівках DAF без будь-яких доробок автомобілів, зберігаючи при цьому відмінні експлуатаційні характеристики вантажівок, а також міжсервісні інтервали до 200 тис. кілометрів під час далеких перевезень.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за заявою DAF, зараз усі вантажівки автовиробника нового покоління готові використовувати 100% HVO, включаючи:

- серію LF для розвізних перевезень;

- серію XD («Міжнародна вантажівка 2023 року») для розвезення та спеціальних завдань;

- вантажівки серій XF, XG та XG+ («Міжнародні вантажівки 2022 року») для важких та далеких перевезень.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: