Вівторок, 18 липня 2023 13:51

В Україні виготовили нову комунальну машину на шасі IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, фахівці Кременчуцького заводу комунальної техніки «Альфатекс» відвантажили на адресу замовника сміттєвоз із заднім завантаженням АТ-5011 на шасі IVECO EuroCargo.

Нова техніка працюватиме у Дніпропетровській області.

Під установку навісного обладнання обрали функціональне шасі IVECO EuroCargo колісної формули 4х2 в стандартній комплектації. Бункер сміттєвоза здатний вмістити 9 тонн завантажених відходів.

Сміття може завантажуватися з євроконтейнерів об’ємом 0,06 – 1,1 куб. м. за допомогою маніпулятора або ручним способом безпосередньо в бункер сміттєвоза.

Робота механізму пресування доступна в автоматичному, напівавтоматичному або ручному режимах, оператор самостійно вибирає її в залежності від ситуації при завантаженні.

Рух опорної та пресуючої плити відбувається за спеціальними вкладками, що позитивно позначається на характеристиках машини. Коефіцієнт ущільнення відходів 6:1.

Приймальний бункер сміттєвоза зварений роботом і відрізняється особливо міцною конструкцією шляхом використання металу зносостійкого імпортного виробництва.

Всі елементи системи розташовані поза завантажувальним кузовом, що запобігає забрудненню та забезпечує швидкий доступ при обслуговуванні та діагностиці. У базову комплектацію сміттєвоза входить підйомний маніпулятор вантажопідйомністю 700 кг.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, об'єм бункера становить 18 куб.м.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: