П'ятниця, 19 травня 2023 12:06

З’явилися перші зображення Mercedes-Benz Vito

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, опубліковано перші зображення нового Mercedes-Benz Vito/V-Class, а офіційна презентація моделі запланована на літо.

Нові Mercedes-Benz V-Class та Vito, а також їх електричні версії EQV/eVito пройдуть ґрунтовну модернізацію.

На тизерах показали саме версію мінівену з двигуном внутрішнього згоряння - у неї збільшено радіаторну решітку, змінено бампер і встановлено нові розкосі фари з діодною оптикою.

Прототипи Mercedes-Benz Vito та V-Class раніше знімали під час тестів. По фото видно, що мінівену змінили і ліхтарі. Як і раніше, модель буде доступна у вантажному та пасажирському виконанні та у трьох варіантах по довжині.

Салон Mercedes-Benz V-Class/Vito не показали, але відомо, що мінівен отримає покращену мультимедійну систему MBUX. Також не виключено, що моделі розширять список доступних систем безпеки.

Новий Mercedes-Benz Vito/V-Class збереже турбодизелі об'ємом 1,6, 2,0 та 2,1 л. Електромобіль Mercedes EQV, радше за все, продовжать випускати із 204-сильним мотором та батареєю на 90 кВт.год.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також стало відомо, що оновлені Mercedes-Benz V-Class та Vito стануть останніми моделями з двигунами внутрішнього згоряння. Нове їхнє покоління дебютує у 2026 році і буде повністю електричним.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: