Субота, 20 травня 2023 10:10

«Всеукраїнська Аграрна Рада» передала морпіхам пікапи

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, спілка «Всеукраїнська аграрна рада» активно допомагає забезпечити українських військових позашляховиками.

Морські піхотинці ВМС ЗС України отримали понад два десятки позашляховиків для виконання завдань за призначенням.

Сьогодні, одним з головних питань керівництва національного флоту є – всебічне забезпечення та підтримка підпорядкованих підрозділів.

З цією метою Командуванням ВМС ЗС України за сприяння членів громадської спілки «Всеукраїнська аграрна рада» («ВАР»), було передано чергову партію автівок підрозділам морської піхоти.

У ході передачі техніки контр-адмірал Ігор Ступницький, звертаючись до присутніх, зазначив, що упродовж року, завдяки підтримці членів спілки, Командуванням Військово-Морських Сил України було передано вже близько 80 автомобілів, які розподілені між бригадами і батальйонами морської піхоти.

Транспортні засоби пройшли всі необхідні перевірки і технічні обслуговування.

Варто зазначити, що місто Подільськ зовсім не випадково було обрано місцем для чергової передачі автомобілів. Адже левова частка членів Всеукраїнської аграрної ради працюють саме на Одещині, а громади Подільського району за власної ініціативи вже тривалий час та активно допомагають захисникам.

За перший рік війни учасники ГС «Всеукраїнська аграрна рада» передали на фронт 550 пікапів.

У квітні повідомлялось, що загалом аграрії планують передати найближчим часом понад 100 позашляховиків та інші транспортні засоби.

«Транспорт на передовій – другий запит після дронів. В умовах війни автомобілі «живуть» на фронті від двох тижнів до двох місяців, а іноді – один день, тому потреба в них дуже висока», – зазначив очільник ВАР Андрій Дикун.

За його словами цими авто військові зможуть не тільки збивати повітряні цілі, а й доставляти боєприпаси, техніку та військове спорядження на фронт.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також допомога аграріїв спрямована на забезпечення транспортними засобами новоствореного армійського корпусу, який готується до наступу.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: