Субота, 29 квітня 2023 09:44

Українські волонтери придбали 100 автомобілів для ЗСУ

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія GSC Game World спільно з кіберспортсменами NaVі та фондом MK Foundation придбали 100 мікроавтобусів для українських військових.

Волонтери спільно придбали та готують до відправлення 100 автомобілів Volkswagen Transporter.

За їхніми словами, усі автомобілі вже розподілені між військовими. Перші партії автівок доставлені до підрозділів та працюють.

Відомо, що чотири автомобілі вже використовує 1 окрема штурмова рота ДУК ПС «Вовки Да Вінчі», ще тринадцять — передані 41-й окремій механізованій бригаді.

«Кожна пожертва, кожна волонтерська ініціатива й будь-яка допомога важливі та наближають нас до того дня, коли десятки мільйонів людей зможуть повернутися до мирного життя», — йдеться у публікації.

Минулого року компанія GSC Game World в рамках благодійного розпродажу ігор свого виробництва також зібрала для ЗСУ 800 тисяч доларів.

Також минулого місяця благодійники передали українським військовим 100 автомобілів від благодійного фонду допомоги армії «Повернись живим».

Фонд придбав 100 пікапів на суму 98 мільйонів 567 тисяч гривень. Позашляховики були передані усім артилерійським бригадам Збройних сил України.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, транспортні засоби придбали завдяки компанії «Київстар» та її абонентам. Техніку будуть використовувати для різних завдань, зокрема й евакуації поранених.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: