Середа, 08 лютого 2023 10:57

Миколаївщина отримає нову спецтехніку для рятувальних робіт

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для виконання оперативно-рятувальних робіт в Миколаївській області на Заводі спецтехніки «Техкомплект» замовлено чергову партію спецтехніки.

Зокрема, мова йде про два нових автопаливозаправники на базі FORD Trucks 1833DC та новий автогідропідіймач TK-AGP 30 на базі Hyundai EX8.

Автопаливозаправник (V=11 м3) призначений для перевезення рідких нафтопродуктів щільністю до 860 кг/м3, і навіть заправки транспортних засобів через лічильник; зливу нафтопродуктів самопливом зі своєї цистерни в ємність, розташовану нижче за рівень цистерни; зливу нафтопродуктів насосом, що встановлений на автоцистерні.

Може виготовлятися у одно- чи двосекційному виконанні. Передня та задня стінки (днища) маютьеліптичну форму

Два вузли видачі та обліку палива, щоб одночасно можна було заправити одразу два автомобіля. Кожний вузол розташовано окремо, безпосередньо під секцією цистерни.

Базове шасі FORD Trucks 1833DC 4X2 має двигун Ecotorq об’ємом 9 л та потужністю 330 к.с. (Euro-5). Також тут встановлена 9-ти ступенева КПП Eaton ESO 14409 з валом відбору потужності для підключення широкого спектру гідравлічного обладнання

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, колісна база може дорівнювати 3800 мм, 4250 мм, 4750 мм, 5500 мм.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: