Понеділок, 06 лютого 2023 09:59

Mack Defense створить прототипи нових вантажівок армії США

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, розробляти машину будуть у рамках американської програми Common Tactical Truck (CTT).

Прототипи будуть випробувані та оцінені, щоб визначити остаточні вимоги до вантажівок наступного покоління. Вони потрібні для модернізації та заміни армійського парку, що складається приблизно з 35 000 важких тактичних вантажівок.

Ці машини зараз виконують широкий спектр завдань бойової логістики, підтримки та сервісного обслуговування.

 «Ми були впевнені у своїй здатності задовольнити потреби армії США, коли ми подали нашу заявку», – розповів президент Mack Defense.

До січня 2024 року Mack Defense надасть армії США три прототипи машин для випробувань у різних ситуаціях для оцінки характеристик, ефективності та довговічності машини.

Транспортні засоби включають два різні тягачі та вантажівку з системою вантажно-розвантажувальних робіт.

Очікується, що після завершення оцінки та випробувань прототипу у 2025 році армія оголосить окремий конкурс на виробничий контракт.

Військові США заявили, що початковий контракт може містити виробництво понад 7000 вантажівок на суму понад 5,1 мільярда доларів.

Програма CTT також спрямована на усунення існуючих прогалин у системах безпеки водія, автономності та витрат палива, оскільки вона має намір використовувати комерційні та передові технології.

Крім того, уніфікація в сімействі транспортних засобів CTT дозволить використовувати відкриті модульні конструкції та взаємозамінні запасні частини для всього парку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це призведе до оптимізації ланцюжків поставок та зниження загальних витрат протягом життєвого циклу.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: