Понеділок, 06 лютого 2023 10:51

Розпочинаються дорожні випробування високоавтоматизованої вантажівки IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, IVECO Group і компанія Plus оголосили, що починають дорожні випробування своїх спільно розроблених високоавтоматизованих вантажівок нового покоління в Німеччині.

Компанії збиратиму дорожні дані, щоб перевірити роботу своїх автономних вантажівок і розпочати проектування потенційного заводського виробництва.

Вантажівка IVECO S-WAY з підтримкою PlusDrive призначена для підвищення безпеки, ефективності, зручності водія та забезпечення більш екологічного варіанту для автопарків.

Випробування на дорогах загального користування розпочинаються в Німеччині і найближчими місяцями будуть поширені на Австрію, Італію та Швейцарію.

«З огляду на те, що тільки в Німеччині не вистачає 60 тис. водіїв вантажівок, наше високоавтоматизоване рішення для водіння PlusDrive допоможе підвищити безпеку дорожнього руху, стійкість, а також проблеми з набором та утриманням водіїв, з якими стикаються автопарки в регіоні», - стверджує Шон Керріган, головний операційний директор та співзасновник Plus

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, слід згадати, що Nikola Corporation, IVECO Group та GP JOULE оголосили про намір замовити 100 сідельних тягачів Nikola Tre класу 8 на водневих паливних елементах (FCEV).




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: