П'ятниця, 20 січня 2023 10:55

В Україні представили цікаву дорожню машину

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, багатофункціональна комунальна техніка працюватиме в Миколаївській області.

Комунальне підприємство Миколаївської області поповнило свій автопарк машиною дорожньою комбінованою АТ-МДК-11/06.

До її комплектації входить: піскорозкидувальне обладнання з тентом, відвал гідравлічний поворотний з керуванням із кабіни водія на базі самоскида з заднім розвантаженням.

Нове авто допоможе комунальникам оперативно розчищати вулиці міста від снігових заметів та посипати дороги піщано-сольовою сумішшю в осінньо-зимовий період, а в інші пори року – вивозити тверді побутові відходи з території громади.

Це машина дорожня комбінована АТ-МДК-11/06 зі змінним обладнанням на базі самоскида оснащена бункером для піско-соляної суміші об’ємом 8,5 куб.м.

Ширина робочої зони снігоочисного гідравлічного відвалу сягає 2,7-3,0 метри. Ширина посипання реагентами — 12 метрів. Середня щільність посипки інертними матеріалами — 0,4 кг/кв.м. Місткість самоскидної платформи — 20 куб.м.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за допомогою універсальної монтажної плити, встановленої на передньому бампері автомобіля, відвал легко монтується. Управління поворотом відвала вправо-вліво, підйом-опускання здійснюється з кабіни водія.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: