Вівторок, 17 січня 2023 11:58

Renault Trucks отримала замовлення на 100 електровантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія XPO Logistics оголосила про купівлю 100 електричних вантажівок у Renault Trucks для свого французького парку.

Замовлення XPO Logistics великої партії електровантажівок відбулося після випробування повністю електричної 16-тонної вантажівки Renault Trucks E-Tech D в регіонах Ліона та Парижа, які проводилися з жовтня 2021 року.

Renault Trucks є давнім постачальником парку автомобілів XPO.

На сьогоднішній день XPO Logistics завершила замовлення на 65 електричних вантажівок, при цьому постачання всієї партії буде завершено до 2024 року. Електровантажівки будуть використовуватися «для перевезення товарів на піддонах як часткові вантажі».

Очікується, що до 2030 року компанія здійснюватиме близько 25% своїх постачань за допомогою електромобілів, що скоротить викиди вуглекислого газу на понад 26 тис. тонн.

XPO заявила, що прагне скоротити викиди парникових газів у Франції не менш як на 25% до 2030 року порівняно з базовим рівнем 2019 року.

Вантажівки Renault Trucks E-Tech вміщують від 18 до 21 піддону та оснащені двигуном потужністю 185 кВт. При пробігу до 250 км на одному заряді кожна вантажівка знижує викиди CO2 приблизно на 45,7 т на рік порівняно з дизельними аналогами.

Згідно із заявою компанії Renault, електричні моделі мають значно менший рівень шуму і запаху, що робить їх вибір оптимальним для доставки в перевантажених міських районах.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вони також виділяють менше дрібних частинок і працюють із нижчою вібрацією, що знижує стомлюваність водія. Кожна вантажівка оснащена камерами, що надають огляд на 360 °, які зменшують сліпі зони для більшої безпеки.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: