П'ятниця, 25 листопада 2022 09:51

Renault анонсувала виробництво нових моделей електровантажівок серій T і C

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Renault Trucks представила моделі своєї лінійки великовантажних повністю електричних вантажівок, які вже доступні для попереднього замовлення.

Моделі E-Tech T і C будуть вироблятися серійно на заводі Renault Trucks у Бург-ан-Бресі з 2023 року.

В компанії наголошують, що поява повністю електричної лінійки важких вантажних автомобілів Renault Trucks знаменує собою важливий крок уперед у прагненні виробника до вантажних автомобільних перевезень без викидів вуглецю.

Renault Trucks стала єдиною компанією, що пропонує електромобілі для всіх цілей: від 650-кілограмового вантажного велосипеда до 44-тонного електричного тягача і будівельної вантажівки, дизайн яких зараз розкривається.

Нові моделі, призначені для операцій з регіональних перевезень та будівництва, мають дизайн, характерний для акумуляторних вантажівок компанії. Дизайнери Renault Trucks вносять зміни до передньої частини, зберігаючи при цьому ідеальну загальну конфігурацію.

Renault Trucks E-Tech T і C мають фірмовий графічний підпис електричних вантажівок бренду: сині ковпаки та вертикальні смуги з обох боків автомобіля, а також значок Renault Trucks E-Tech спереду. Вони також оснащені новою табличкою Emblem із синього плексигласу.

Моделі мають новий бренд логотип з оновленими функціями. Розташований на передній панелі ромб із полірованого алюмінію на блискучому чорному тлі надає автомобілям сучасного та витонченого вигляду.

Для підвищення безпеки передня частина машин висунута вперед на 115 мм, а радари розміщені з обох боків. Шасі також оснащене висувною сходинкою, що максимально збільшує простір, призначений для акумуляторів.

В компанії додали, що Renault Trucks сповнена рішучості вирішити проблему зміни клімату, продовжуючи розробляти ще чистіші, безпечніші та більш кругові транспортні рішення, щоб супроводжувати своїх клієнтів на шляху до вуглецевої нейтральності.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Renault Trucks E - Tech T і C вже доступні для попереднього замовлення у дочірніх компаніях у Європі. Перевізники, які бажають придбати електровантажівку з лінійки, вже можуть зарезервувати перші машини.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: