Неділя, 23 жовтня 2022 11:47

В Кременчузі виготовили партію нових для ринку України вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua,партія новітніх шасі DАYUN зібрана Кременчуцьким заводом комунально ї техніки АЛЬФАТЕКС

15 автомобілів вантажопідйомністю 3,5 тонни зійшли з конвеєра  нещодавно відкритого складального виробництва автомобілів марки DАYUN.

Середньотонажний вантажний автомобіль DАYUN CGC1060 колісної формули 4х2 є новинкою на ринку України та поєднує в собі передові технології та розробки в галузі сучасного автомобілебудування.

Автомобіль DАYUN CGC1060 розрахований на повну масу 6 000 кг і оснащується двигуном Weichai WP3NQ150E50 потужністю 144 к.с.  Автомобіль комплектований 6-ти ступінчастою коробкою передач Fast Gear.

Новітня розробка ідеально адаптована для монтажу різноманітного навісного обладнання.

Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС пропонує десятки варіантів конфігурацій автомобілів на базі шасі DАYUN CGC1060: автовишки, фургони, автомайстерні, бортові автомобілі, самоскиди тощо.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це вже друга партія техніки, яка вийшла на ринок України з виробничої площі підприємства. Перша складалася з 20 одиниць шасі DАYUN вантажопідйомністю 8 тонн.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: