Понеділок, 02 грудня 2019 10:25

ЗСУ взяли в експлуатацію новий автопаливозаправник

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка має замінити теперішній основний паливозаправник на базі машин Урал.

За результатами визначальних відомчих випробувань дослідного зразка до експлуатації у Збройних Силах України на особливий період допущено автопаливозаправник АПЗ-8-53162, повідомляє Ukrainian Military Pages.

Нова машина, розроблена вінницьким 45-м експериментальним механічним заводом на шасі МАЗ-531627 (Богдан-53162), призначена для заміни основного паливозаправника Збройних Сил України – АТМЗ-5,5 на базі Урал-4320.

АПЗ-8-53162 призначений для транспортування пального шляхами всіх категорій і бездоріжжям, механізованої заправки фільтрованим пальним автомобільної та бронетанкової техніки, а також короткочасного зберігання пального.

Автопаливозаправник односекційний калібрований і є мірою повної місткості. Цистерна обладнана горловиною з люком-лазом (діаметр не менше 500 мм) та екологічними коробами, сигналізаторами наповнення, комбінованими дихальними клапанами, оглядовим люком, двома вузлами видачі (які складаються з розкладального рукава діаметром 38 мм, довжиною не менше 12 м та роздавального крана РКТ-32, який розміщений на інерційному барабані, лічильника ППО-40), фільтром з мікроволокна, контрольно-вимірювальними приладами, засобами пожежогасіння та пристроями для відводу статичної електрики.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: