П'ятниця, 29 листопада 2019 10:37

До експлуатації в ЗСУ допустили нову автоцистерну на базі МАЗ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машина призначена для перевезення питної води.

Наказом Міністерства оборони від 13 листопада № 586 до експлуатації в ЗС України допущено композитну автоцистерну для перевезення води АЦПВ-6 на шасі МАЗ-5434, повідомляє Ukrainian Military Pages.

Нову автоцистерну розроблено та виготовлено фастівським ПрАТ «Автотранспортник» спільно з ТОВ «Компанія ТІТАЛ» з Києва. На військові випробування машина надійшла у 2018 році.

Зауважимо, ПрАТ «Автотранспортник» також виготовляє для потреб ЗСУ одновісні фургони-причепи для перевезення продовольчих продуктів, виконує роботи з капітального ремонту автомобілів ГАЗ-66 (виріб ТДА-М). Так у 2017 році підприємством було виготовлено 49 причепів-фургонів ізотермічних ОАР-2 та 7 кузовів до автомобілів-фургонів ізотермічних АФІ.

АЦПВ-6 – це автомобільна цистерна ємністю 6 м3 для перевезення питної води на шасі автомобіля МАЗ-5434. Резервуар виготовлено з композитного матеріалу, що відповідає критеріям медичної безпеки. Три шари з різних матеріалів забезпечують виробу високі споживчі характеристики. Автоцистерна обладнана системою підігріву води в зимовий період і розрахована на експлуатацію в широкому діапазоні температур від - 45ºС до +40ºС.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: