Четвер, 15 лютого 2024 10:43

На Донеччині збудовано сотні кілометрів нових укріплень

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час робочої поїздки ознайомився з ходом зведення фортифікацій та інженерних загороджень на Донеччині.

«Інтенсивні роботи тривають ще з минулого року. Наразі збудовано сотні кілометрів нових укріплень уже вздовж всієї лінії фронту. І темп будівництва постійно зростає», — цитує посадовця Урядовий портал.

За словами Шмигаля окремий напрям роботи — це залучення інженерної техніки від партнерів. Зокрема, машин для земляних робіт та усунення перешкод, машин для знешкодження мін і вибухових речовин, ремонтно-евакуаційних машин, придатних для роботи на лінії фронту вантажних авто, тягачів та багато іншої інженерної техніки, якої потребує Україна.

Прем’єр-міністр повідомив, що на початку 2024 року з резервного фонду Держбюджету на фортифікацію Урядом було виділено 20 млрд грн, додатково, з інших джерел фінансування, було залучено ще 10,7 млрд грн.

«З резервного фонду майже 3 млрд грн спрямували Мініоборони та Держспецтранспорту, ще понад 16 млрд грн було виділено обласним адміністраціям», — поінформував він.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: