Субота, 17 червня 2023 10:46

IVECO поставить армії Швеції 3000 автомобілів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія IDV (IVECO Defence Vehicles) уклала угоду на постачання до 3 000 легких транспортних засобів для Збройних сил Швеції.

Угода передбачає постачання автомобілів MUV 4×4 (Military Utility Vehicle) для потреб Збройних сил Швеції.

Рамкова угода розрахована на чотири роки, з 2023 по 2027 рік з можливістю продовження ще на п’ять років.

Також підписано спеціальну угоду про логістичну підтримку, яка забезпечить надійність і готовність парку техніки до експлуатації протягом 12 років.

MUV – це спеціальний військовий автомобіль, розроблений для заміни застарілого IDV – M40E15-WM. M40E15-WM за останні 30 років свого існування розійшовся по всьому світу у кількості понад 18 000 одиниць.

IVECO MUV відповідає стандартам НАТО, а також має багато високотехнологічних компонентів.

Машина має масу у 7 тонн, розрахована на максимальне корисне навантаження до 4 тонн. Двигун спеціально розроблений для роботи в складних умовах, в тому числі за екстремальних температур від -32°C до +49°C.

Мобільність підвищена завдяки постійному приводу 4×4 з центральним, переднім, заднім диференціалами, що блокуються, та роздавальній коробці з валом відбору потужності, а також незалежній передній підвісці з торсіонною балкою, що забезпечує збалансовану прохідність, керованість та надійність.

Завдяки максимальній уніфікації компонентів і виробництва для всього сімейства MUV, зменшується логістична складова.

Машина має модульну будову, що дозволяє швидко переобладнати її під потрібні завдання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на базі MUV існують медична машина, вантажівка, машина для перевезення особового складу та спеціальний варіант у форматі легкого тактичного транспорту для потреб десантних частин або сил спеціальних операцій.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: