Субота, 18 лютого 2023 09:52

В ОАЕ представлять сучасну українську РЕБ

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виставці IDEX-2023 в Абу-Дабі представлять українську систему радіоелектронної боротьби «Нота».

У національній асоціації оборонної промисловості України розповіли, що комплекс чудово зарекомендував себе як засіб боротьби з безпілотниками.

Також комплекс себе добре показав проти інших технічних засобів розвідки противника.

Вітчизняна компанія «Трител» планує показати макет комплексу на виставці, яка проходитиме 20-24 лютого.

«Вже багато років «Нота» активно застосовується нашими військовими. Ці комплекси охороняють від ворожих дронів склади з боєприпасами та інші важливі об’єкти», – йдеться у повідомлені.

Комплекс має три варіанти виконання: стаціонарний, мобільний та рухомий.

І це суттєво розширює його функціонал – від захисту об’єктів критичної інфраструктури, оперативного тимчасового розгортання в потрібних місцях до можливості встановлення на автомобільній транспортній базі для застосування в русі та під час стоянки.

«Нота» вперше було продемонстровано на публіці в рамках виставки «Зброя та безпека – 2018».

У 2021 році заявлялося, що комплекс може виявляти ворожі безпілотники на відстані до 20 км і нейтралізувати їх на відстані не менш як 15 км.

Стільниковий зв’язок може бути нейтралізований на відстані до 1000 м. Повний комплект обладнання «Ноти» важить 250 кг і обслуговується екіпажем з двох осіб.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до складу комплексу «Нота» введені різні засоби – радіотехнічні (пасивні пеленгатори), радіолокаційні, звукометричні, оптоелектронні. Всі ці джерела об’єднано в єдину систему.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: