П'ятниця, 04 листопада 2022 09:55

В Україні презентували концепцію новітньої вітчизняної бронемашини

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, українська компанія Inguar презентувала концепції броньованих машин для широкого спектра завдань.

Компанія показала ілюстрації модульної бронемашини Inguar з колісною формулою 4х4, і поки не розкриває точні характеристики нової бронемашини Inguar.

На ілюстраціях броньована машина має дистанційно керований бойовий модуль з кулеметом ДШК.

Машина для захисту має 6 гранатометних систем для димових гранат, які дозволяють замаскувати позицію. На неї пропонується встановлення бойового модуля з гарматою 30-мм та модуля з двома протитанковими комплексами «Амулет» від підприємства «Луч».

Протитанковий ракетний комплекс «Амулет» використовує керовані ракети типу РК-2С (тандемно-кумулятивні) та РК-2ОФ (уламково-фугасні) аналогічні ПТРК «Стугна».

Компанія показала й інші концепції з колісною формулою 6х6, які мають реактивні пускові установки калібру 122 мм та пускові для ракет «Brimstone».

Представлена пускова установка «Brimstone», на базі бронемашини від Inguar, дозволяє застосовувати 4 ракети.

Також компанія демонструє комплекс розмінування для цих машин, катапульту для запусків безпілотників з даху машини та комплекс радіоелектронної протидії.

Нагадаємо, у 2020 році компанія Inguar вже презентувала свої концепції машин для військових, але далі ілюстрації проєкт не розвинувся.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тоді Збройним силам пропонувалася легка тактична бойова машина, яка мала мати відносно низьку вартість та широкий діапазон застосування.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: