Субота, 22 жовтня 2022 11:46

Люк Скайвокер допоміг зібрати кошти на 500 дронів для України

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, актор Марк Гемілл, який виконав роль Люка Скайвокера у сазі «Зоряні війни» розповів, що допоміг зібрати кошти на 500 БПЛА для України.

Про це він розповів в ефірі програми Sound On на Bloomberg Radio. Безпілотні апарати збираються у рамках фандрейзингової платформи United24.

«Все дуже просто: Україні потрібні дрони. Вони визначають результати війни, вони захищають їхню землю, їхніх людей, вони стежать за кордоном, вони – очі в небі», – сказав Гемілл.

Актор також зазначив, що був «шокований» тим, що його залучення до проєкту «Армія дронів» зі збору коштів на безпілотники для України принесло такі результати.

«Я був справді шокований, тому що вони щонайменше два-три рази на тиждень дають мені ці новини про те, що відбувається, і вони сказали, що отримали понад 500 дронів, відколи я долучився до цього», – розповів Гемілл.

Марк Гемілл став амбасадором фандрейзингової платформи United24 29 вересня. Він почав співпрацювати з United24 після телефонної розмови з Володимиром Зеленським.

Крім того, актор опублікував у Twitter зображення самотнього винищувача X-Wing у синьо-жовтих кольорах. На ньому літав його персонаж Скайвокер у «Зоряних війнах».

Платформа United24 – прозоре та ефективне вікно для збору коштів на підтримку України. Гроші з платформи використовують для забезпечення найголовніших потреб за трьома напрямами: оборона й розмінування, медична допомога та відбудова України.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, раніше амбасадорами цієї платформи стали українські спортсмени Андрій Шевченко та Еліна Світоліна, американські актори Лієв Шрайбер і Барбра Стрейзанд, гурт Imagine Dragons, креативний директор Balenciaga Демна Гвасалія.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: