Понеділок, 24 жовтня 2022 09:52

Українські військові показали нові трофеї на Херсонщині

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в ході контрнаступальних дій на Херсонщині українським силам вдається не тільки знищувати російську техніку, а й захоплювати відносно неушкоджену.

За останні дні у Херсонській області українські сили захопили різні типи бронетехніки військових Росії. До рук ЗСУ потрапили бронемашини, бронетранспортери, бойові машини піхоти та російські танки.

Так, нещодавно бійці Грузинського легіону продемонстрували захоплений новітній російський танк T-90A. Ця модернізована версія Т-90 надійшла у виробництво у 2004 році та отримала низку удосконалень.

Також українським силам вдалося знищити та захопити значну кількість застарілих танків Т-62М/МВ. Бійці 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади розповіли, що захопили російський модернізований танк Т-80БВМ.

Рідкісний російський бронетранспортер КАМАЗ-43269 «Выстрел» був захоплений українською армією в Херсонській області. Це друга задокументована така втрата з 24 лютого цього року, хоча перші КАМАЗ-43269 знищували в Україні ще у 2015 році.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також українським силам вдалося захопити у Херсонській області й іншу різну бронетехніку російських окупаційних сил: БТР-80, БМП-3, МТ-ЛБу, БМП-2.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: