Понеділок, 15 лютого 2021 11:24

Сумська область отримала 24 машини швидкої допомоги

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, 24 новеньких автомобілі швидкої допомоги Citroen Jumper типу В були закуплені в межах пакету медичних послуг «Екстрена медична допомога пацієнтам з підозрою або встановленим захворюванням на COVID-19».

Загальна сума, яку було витрачено на машини, становить понад 47 млн грн. Таке поповнення автопарку відбулося вперше за всю історію існування екстреної медичної допомоги Сумщини.

Кожен транспортний засіб коштує близько 1,96 мільйона гривень. Машини обладнані дефібриляторами, пульсоксиметрами, інфузоматами, глюкометрами, стаціонарними балонами з киснем, апаратами ШВЛ тощо. Це дозволяє медикам проводити реанімаційні дії безпосередньо в кареті швидкої.

 10 автомобілів із 24 залишаться в Сумах, інші поїдуть у райони області. Білопільська, Буринська, Лебединська, Путивльська, Краснопільська, Охтирська, Тростянецька підстанції екстреної медичної допомоги отримали по одному автомобілю. Шосткинська і Глухівська підстанції – по дві автівки. Конотопська – 3 машини.

Також Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф має намір придбати на кожну з 5 станцій екстреної медичної допомоги автомобілі класу С – «VOLKSWAGEN Crafter», так звані реанімобілі, аби була можливість при необхідності доставляти тяжкохворих до обласного центру, Києва чи Харкова.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для пунктів постійного базування бригад, особливо тих, що знаходяться біля трас із пожвавленим рухом і де є висока ймовірність випадків ДТП, Центр збирається придбати 6 повнопривідних машин підвищеної прохідності класу А - «VOLKSWAGEN Crafter», дооснастивши їх усім необхідним.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: