Субота, 30 січня 2021 12:43

Продемонстрували кемпер Mercedes-Benz Sprinter з гаражем в причепі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Mercedes-Benz Sprinter частіше аніж інші фургони стає основою для кемперів завдяки надійним двигунам і підвісці, а також просторому кузову.

Але ось такий екземпляр все ж може здивувати. Автомобільний фургон став чудово обладнаним автобусом.

Машина оснащена кондиціонером, системою круїз-контролю, електросклопідйомниками та багатьма іншими опціями. Після переобладнання в кемпер Sprinter отримав стелю зі штучної замші, оброблені шкірою крісла та стіни з ізоляцією.

В обробленому якісними матеріалами салоні можуть комфортно розміститися 2 людини. Частину вітальні займає кухня, оснащена раковиною, холодильником на 80 літрів і безліччю полиць для зберігання речей. У ванній кімнаті є гаряче водопостачання і цифрова панель управління.

У кемпері обладнано спальне місце, є телевізор з DVD і антеною на даху, освітлення на світлодіодах. У автобудинку ззаду причеплений автотрейлер чорного кольору, який є повноцінним гаражем.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, підлога пересувного гаража покрита гумою, в ньому є розетки на 240 і 12V для зарядки електромобіля.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: