Четвер, 24 грудня 2020 16:45

Поліція охорони Києва отримала партію автівок FIAT

Напередодні новорічних свят підрозділи Управління поліції охорони столиці оновили свій автопарк партією з 12 новеньких автівок FIAT.

Про це SpecMachinery.com.ua повідомили в прес-службі Департаменту поліції охорони.

В умовах карантину та напередодні новорічних свят ми працюємо у посиленому режимі несення служби. Тому сьогодні новенькі авто дуже актуальні для нас, – наголосив начальник Департаменту поліції охорони Сергій Парфенюк. – Сучасні авто значно поліпшать матеріально-технічну базу груп реагування, Шевченківського, Голосієвського, Дніпровського, Оболонського та Святошинського районних відділів поліції охорони Києва.

Так, нові транспортні засоби використовуються для охорони, об’єктів, відпрацювання викликів по спецлінії «102», охороні публічної безпеки та патрулювання районами Києва.

Ми повинні подбати не тільки про швидке реагування поліції на спрацювання та виклики, а й підвищити рівень умов праці наших працівників, –  зазначив начальник Сергій Парфенюк, –  Сьогодні поліція охорони –служба, яка надає всі види охоронних послуг. Тому нашим пріоритетом завжди буде – якісне виконання своїх службових обов’язків та  бути в потрібному місці в потрібний час. 

Також очільник Департаменту зазначив, що завдяки новим автівкам можна буде значно покращити оперативність поліції охорони та ефективніше реагувати на виклики громадян, а також затримувати правопорушників.

Начальник побажав поліцейським успіхів та  належним чином виконувати свої обов’язки, аби мешканці Києва почувалися безпечно.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: