Середа, 07 червня 2023 11:25

Показали новий недорогий пікап Fiat

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий Fiat Titano — середньорозмірний рамний пікап вантажопідйомністю 1 тонну, що має бензинову та дизельну версії.

В інтернеті опубліковані шпигунські фото та офіційні тизери Fiat Titano. Середньорозмірний рамний пікап проходить тести у Бразилії та його мають представити у другій половині цього року.

Хоча на шпигунських фото пікап Fiat закамуфльований, а тизери затемнені, можна розглянути деталі моделі. За зображеннями видно, що Titano — італійська версія пікапа Peugeot Landtrek, який віднедавна продається в Україні.

По суті, новачок відрізняється від побратима від концерну Stellantis тільки дизайном решітки радіатора і переднього бампера.

Обидві моделі побудовані на базі пікапа Changan, що дозволяє зробити їх досить доступними, за мірками класу. Наприклад, новий Peugeot Landtrek в Україні коштує менше ніж 1,3 млн гривень.

Спочатку для пікапа запропонують на вибір 2,4-літровий бензиновий турбомотор потужністю 210 к. с. і 1,9-літровий 150-сильний турбодизель, а потім має з'явитися і 2,2-літровий турбодизель на 200 к. с.

5,3-метровий Fiat Titano зможе перевозити до тонни вантажу та буксирувати тритонний причіп.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на вибір запропонують 6-ступінчасту механічну та автоматичну КПП, а привід може бути заднім або повним. Топова версія моделі отримає діодні фари, камери кругового огляду та двозонний клімат-контроль.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: