Неділя, 19 липня 2020 12:27

Nikola розкрила технічні характеристики найпотужнішого електричного пікапа

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка також буде рекордсменом у класі за показником запасу ходу.

Пікап Nikola Badger, який дуже скоро вийде на ринок, обіцяє стати найпотужнішим та найдалекобійнішим електричним пікапом на ринку. Машина буде комплектуватися електродвигуном потужністю 906 к. с. та максимальним обертовим моментом в 1329 Нм. «Борсук» (з англ.Badger) запропонують в двох виконаннях на вибір: з акумуляторними батареями (BEV) і з водневими паливними елементами (FCEV). У першому випадку запас ходу складе 480 км, а в другому - 960 км. Розгін від 0 до 96 км/год (60 миль) займе всього 2,9 с.

Засновник і виконавчий директор Nikola Corp., Тревор Мілтон, зазначив: «Технологія «Борсука» не має аналогів; у нього одна з найбільш передових силових установок і інформаційно-розважальних систем на ринку. Особливості включають онлайн оновлення, безключовий доступ, незалежний контроль крутного моменту для кожного колеса, експорт потужності до 15 кВт на 220 В і 110 В, спеціальні напрямні в кузові для фіксації вантажу, вбудований холодильник, і водонепроникні дисплеї. Ви не могли мріяти про створення кращого пікапа».

Електричний пікап Nikola Badger офіційно дебютує на фірмовому заході Nikola World 2020 року, який пройде з 3 по 5 грудня в місті Фенікс (США).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: