Субота, 10 жовтня 2020 12:49

Новий пікап Hyundai побудують на базі Tucson нового покоління

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, остаточне рішення, втім, поки не прийнято.

Глава Hyundai Motor Group з глобального управління продуктами Лоренц Глааб повідомив, що очікуваний пікап Santa Cruz матиме спільну базу з новим кросовером Tucson.

У листопаді 2019 го Hyundai офіційно оголосила, що пікап Santa Cruz встане на конвеєр заводу HMMA в Алабамі в 2021 році. На цій підставі було висунуто припущення, що донором для нього виступить кросовер Santa Fe, який збирають на тому ж підприємстві разом з седанами Elantra і Sonata. Правда, не можна виключати й іншого варіанту: виробництво Tucson для північноамериканського ринку можуть локалізувати (до нині машини поставлялися з Кореї).

Якщо відомості про «легкову» природу Hyundai Santa Cruz підтвердяться, це означатиме, що в Штатах він складе конкуренцію моделям накшталт нового Ford Maverick, тобто буде такою собі комфортабельною машиною для активних вихідних за містом, а не утилітарною робочою конячкою або підкорювачем серйозного бездоріжжя. Правда, інші джерела все ж пророкують пікапу раму і рядну дизельну «шістку» від Genesis GV80.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: