Вівторок, 31 березня 2020 20:06

«АвтоКрАЗ» виграв тендери на виготовлення автомайстерень

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, «АвтоКрАЗ» надав найбільш економічно вигідну пропозицію у двох тендерах щодо закупівлі автомайстерень для комунального підприємства «Кременчукводоканал». Найдешевшою серед всіх учасників, які пропонували шасі іноземних виробників, за обома тендерами виявилася пропозиція ТОВ «АвтоКрАЗ» - дилера ПрАТ «АвтоКрАЗ». Наразі триває оцінка тендерних пропозицій і «АвтоКрАЗ» має шанси на отримання нового замовлення.

Про це повідомили в прес-службі заводу.

Як відомо, 12 березня 2020 року КП «Кременчукводоканал» Кременчуцької міської ради оголосив 2 тендери на закупівлю 2-х одиниць (номер оголошення UA-2020-03-12-001929-a та UA-2020-03-12-001994-a, що розміщенні в системі державних закупівель) спеціальних аварійних майстерень із колісною формулою 4х2.

Перший автомобіль - спеціальний автомобіль-майстерня, за умовами тендерної документації повинен бути обладнаний кузовом-фургоном каркасного типу. У фургоні - два відсіки: для перевезення аварійної бригади (не менше 4 місць) та технологічний. Другий автомобіль – аварійна майстерня з пересувною гідродинамічною каналопромивною машиною. За умовами тендерної документації автомобіль теж повинен мати фургон з двома відсіками: для аварійної бригади та технологічним.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: