Вівторок, 11 грудня 2018 10:05

В Україні реалізовано ще один вітчизняний навантажувач TDC

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, днями відбулося відвантаження повнопривідного міні-навантажувача TDC-1201 в місто Дніпро.

 

Модель TDC-1201 - міні-навантажувач українського виробника «ТДС Укрспецтехніка», призначений для високоефективної роботи з переміщення і навантаження різного роду вантажу в обмеженому просторі.

Машина оснащена двигуном Beinei F4L912 на 63 к.с. і робочим об'ємом в 3,7 літра. Вантажопїд'ємність машини становить 1250 кг з висотою вивантаження 2440 мм. Гідросистема Sauer Danfoss забезпечує потік в 75 л/хв.

Нагадаємо, в 2018 році група компаній TDC ( «ТДС Укрспецтехніка» і «Логістик Машинері») організувала власне виробництво міні-навантажувачі під торговою маркою TDC.

У конструкції використовується вітчизняна рама і ряд інших компонентів. Двигуни - Beinei - зроблені в Китаї, але за основу взяті двигуни Deutz.

Як зазначає SpecMachinery.com.ua, подібні проекти однозначно сигналізують про позитивні процеси, які відбуваються в економіці України і в будівельній галузі, зокрема.

Раніше, редакція SpecMachinery.com.ua публікувала огляд спецтехніки вітчизняного виробництва.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: