Субота, 12 січня 2019 10:19

Навісне обладнання для навантажувачів Avant можна купити зі знижкою

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Україні діють акційні пропозиції на навісне обладнання для багатофункціональних міні-навантажувачів Avant.

 

Нагадаємо, міні-навантажувачів Avant в Україні представляє офіційний дистриб'ютор, компанія «Техновектор». В матеріалі - огляд актуальних акцій.

Дорожня фреза Avant (холодна фреза для асфальту). Знижка - 12%

Устаткування здатне зрізати бетон, асфальт і інші дорожні покриття товщиною від 80 мм. Підходить для комунальних робіт, зокрема для заміни або ремонту верхнього шару дорожнього полотна. Гідравлічне бічний зсув становить 500 мм (в стандартній комплектації). Підходить для моделей міні-навантажувачів Avant R, 600 & 700. Робоча ширина становить 300 мм. Устаткування має гідравлічний привід. Вага фрези - 260 кг.

Гідравлічний молот Avant B110 (гідромолот). Знижка - 12%

Гідромолоти Avant мають енергію удару в 180 Дж, при тому - вони досить тихі. Робоча частота становить 1600-2600 ударів в хвилину. Всі шланги, кріплення і перехідники включені в комплект поставки. Виробники відзначають що при виготовленні, гідромолоти налаштовують для роботи з певним навантажувачем. Дане обладнання підійде для моделей міні-навантажувачів Avant 300, 400, 500, R, 600 & 700.

Садовий пилосос Avant. Знижка - 12%

Устаткування призначене для збору листя в парках, дворах, на галявинах і т.д. Вакуумний модуль всмоктує сміття в вакуумне відділення внизу контейнера, звідки згодом сміття потрапляє в сам контейнер і щільно утрамбовується. У вхідного отвору вакуумного відсіку розташована обертається щітка шириною 1200 мм, яка розпушує навіть злиплу листя і грудки бруду. Швидкість обертання щітки плавно регулюється. Обсяг коробки колектора становить 800 л. Вага пристрою 330 кг. Дане обладнання підійде для моделей міні-навантажувачів Avant R, 600 & 700.

Захоплення для сіна в рулонах Avant. Знижка - 10%

За допомогою захоплення для тюків можна піднімати і перевозити упакований силос, сіно та інші матеріали, не пошкоджуючи пакувальну плівку або сітку. Підходить для сінажних рулонів діаметром 0,95 - 1,45 м.

Нагадаємо, «Техновектор» - компанія, діяльністю якої є дистрибуція і продаж будівельної, комунальної та сільськогосподарської техніки, постачання запчастин і комплектуючих, а також сервісне обслуговування техніки.

Більш детальну інформацію щодо спецпропозицій, ви зможете знайти на сайті Technovector.com.ua.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: