Середа, 13 листопада 2019 20:44

Avant представив новітні міні-навантажувачі на світовій виставці

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, фінський виробник міні-навантажувачів Avant представив на міжнародній виставці в Ганновері свої новітні моделі техніки, більшість з яких актуальна для України.

Шоу-стопером експозиції став електричний Avant E5. Також представлений найбільший міні-навантажувач виробника – модель Avant 860i (з двигуном Stage 5), оновлений 735-й.

В виставці взяли участь також моделі 640, 423, R35 і електричний Е6.

Нагадаємо, як SpecMachinery.com.ua вже розповідав, електричний міні-навантажувач Avant E5 – новинка цього року.

Avant loader

Машина обладнана свинцево-кислотних акумулятором ємністю 11,5 кВгод. Навантажувач обладнаний зарядним пристроєм, який дозволяє заряджати акумулятор всюди, де є розетка 220 вольт/16 ампер. При цьому, навантажувач серії Avant Е5 може працювати навіть під час зарядки.

Максимальна вантажопідйомність Avant Е5 складає – 1350 кг, висота підйому – 2790 мм.

Система кріплення навісного обладнання у Avant Е5 така ж, як і у інших серій Avant, тому для нього доступний великий вибір навісного обладнання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в цьому році український дилер «Техновектор» веде перемовини з виробником стосовно поставок новинки в Україну.

Avant loader

Інша новинка року – міні-навантажувач Avant 860i з дизельним двигуном з турбонаддувом і загальною паливною рампою Kohler KDI 1903 TCR, потужністю 57 к.с., що відповідає нормам Stage 5.

Вантажопідйомність нових машин становить 1900 кг, а висота підйому - 3,5 м. При цьому навантажувачі мають відносно невеликі габарити (ширина 1,5 м, довжина 3,4 м, висота 2,2 м і вага від 2,500 кг), а також шарнірну конструкцією.

За відомостями SpecMachinery.com.ua, телескопічна стріла висувається і втягується на 825 мм з максимальною висотою підйому в 3,5 м. Це дозволяє робити навантаження на автомобілі з високими бортами. Крім того, гідравлічна самовирівнюваюча система автоматично утримує вантаж при підйомі і опусканні стріли.

І ще моделі:

Avant loader

Avant loader

Avant loader

Нагадаємо, в Україні міні-навантажувачі Avant представляє компанія «Техновектор» – ексклюзивний імпортер і дистриб'ютор будівельної, комунальної, сільськогосподарської та снігоприбиральної техніки фінського виробника.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: