Вівторок, 11 грудня 2018 11:07

Fersa придбала подшипниковую компанію NKE

Іспанський виробник підшипників Fersa Bearings придбав 100% акцій австрійської підшипникової компанії NKE, завершивши процес, який почався в 2016 році, коли Fersa купила 49% акцій NKE.

З придбанням залишилися 51%, NKE отримала статус дочірньої компанії Fersa. Тепер існує два комерційних бренду: Fersa для автомобільної промисловості; NKE для промислового обладнання. У найближчому майбутньому Fersa не виключає можливості придбання нових брендів в свій портфель.

Злиття підсилює присутність групи у Центральній Європі. За останні 15 років Fersa перетворилася в групу, що включає чотири виробничих центру, шість технологічних центрів зі збуту продукції і чотири науково-дослідних центру (два в Європі і два в Азії), і представлену в більш ніж 95 країнах. Персонал компанії - це більше 500 чоловік по всьому світу.

Очікується, що ці два бренди в 2018 році зростуть в ціні більш ніж на 80 млн євро, а ПДПНА (прибуток до сплати відсотків, податків, амортизації) складе більше 9 млн євро.

«Очікуваний в 2020 році оборот складе більше 110 млн євро, а ПДПНА зросте на 15%», - сказав генеральний директор Fersa Карлос Олінг.

Fersa справила позитивний вплив на розвиток NKE. Доходи компанії зросли з 17 мільйонів євро в 2015 році до очікуваних 25 мільйонів євро в 2018 році. Цей імпульс обумовлений великими інвестиціями в інженерні потужності NKE і присутність в Азії, що зміцнило позиції компанії в якості виробника преміум-класу.

Fersa планує інвестувати в свої об'єкти по всьому світу, особливо важливі для компанії інвестиції в сфері цифровізації виробництва і розширення своїх виробничих і логістичних потужностей.

Компанія A & S Fersa, що поклала початок компанії Fersa Bearings, майбутнього іспанському лідеру на європейському ринку підшипників, була створена в 1968 році в м Сарагоса завдяки злиттю двох сімейних підприємств автомобільного сектора.

У 1980 році розроблено і запущено у виробництво конічні роликові підшипники метричної та дюймової серії. У 1981 році компанією створені і прийняті стандарти якості сировинних матеріалів, шліфування та термічної обробки. У 1985 році розроблено і запущено у виробництво перші спеціалізовані конічні підшипники (F 1500). У 1991 році компанія почала виробництво фланцевих підшипників. У 1995 році розроблено і запущено у виробництво дворядні конічні підшипники для коліс легкових автомобілів. У 2001 році асортимент компанії поповнився конічними підшипниками (тип U) і направляють підшипників, стандартними кульковими підшипниками, спеціалізованими підшипниками для зчеплень, осьовими кульковими і циліндричними роликовими підшипниками з латунним сепаратором. У 2003 році з'явилися перші колісні комплекти для легкових автомобілів. У 2005 році в Сарагосі відкрито новий завод компанії. У 2006 році розроблено дворядні кулькові підшипники. У 2008 році запущено виробництво осьових роликових (тип T) і спеціалізованих кулькових підшипників. У 2010 році розроблені спеціалізовані підшипники для важких вантажних автомобілів. У 2011 році налагоджено виробництво чотирьохконтактних кулькових підшипників, відкрито новий завод в м Цзясин (Китай). У 2012 році відкрито логістичний центр Fersa Iberia. У 2014 році створено логістичний центр Цзясин в Китаї, представлені підшипники нового покоління: Smart Bearing Demonstrator. У 2015 році відкриті логістичні центри в Огайо (США) і Курітіба (Бразилія). У 2016 році, після придбання 49% акцій австрійського виробника підшипників, укладено угоду між Fersa and NKE.

Компанія є Виробником оригінального устаткування (ОЕМ) і сертифікованим постачальником Tier 1, а також одним з лідируючих брендів на ринку запчастин. Представництва, виробничі центри та технологічні центри зі збуту продукції компанії Fersa працюють в 95 країнах світу.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: