Четвер, 08 червня 2023 11:02

DAF пропонує вантажівки XD із новим двигуном

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, DAF розширив свою популярну лінійку вантажівок серії XD, включивши до неї новий 6,7-літровий привід PACCAR PX-7.

Новий DAF XD з 6,7-літровим приводом PACCAR PX-7 (потужність в діапазоні від 167 кВт/230 к.с. до 227 кВт/310 к.с.) доповнює існуючі версії «Міжнародної вантажівки 2023 року » з 10,8-літровим двигуном PACCAR MX-11 (потужність від 220 кВт/300 к.с. до 330 кВт/450 к.с.).

За заявою автовиробника, це дозволить клієнтам ідеально підібрати автопарк вантажівок для розвезення та професійного використання відповідно до своїх індивідуальних завдань та вимог.

Маса нової високоефективної трансмісії PACCAR PX-7 на 600 кг менша в порівнянні з і без того малою трансмісією MX-11, що забезпечує найкраще в галузі корисне навантаження та паливну економічність.

У DAF повідомили, що 6,7-літровий 6-циліндровий двигун PACCAR PX-7 було повністю перероблено.

Сучасний двигун без рециркуляції газів, що відпрацювали, оснащений новим, легким, але надміцним блоком з ущільненого графіту (CGI) і чавунною головкою блоку циліндрів, новими поршнями з низьким коефіцієнтом тертя, новим високоефективним компресором і новий турбокомпресор.

Двигун доступний у чотирьох варіантах потужності: 167 кВт/230 к.с., 189 кВт/260 к.с., 212 кВт/290 к.с. та 227 кВт/310 к.с. Для відмінної паливної економічності і високого комфорту водія максимальний крутний момент доступний вже при дуже низьких оборотах двигуна.

DAF XD з двигуном PACCAR PX-7 оснащений новою 8-ступінчастою повністю автоматичною коробкою передач PowerLine, що забезпечує оптимальне розподілення передач і кроків.

Перемикання під навантаженням без переривання моменту, що крутить, забезпечує плавне перемикання передач і швидкий відгук дросельної заслінки, що забезпечує неперевершений комфорт і керованість.

Автовиробник також заявляє, що нова трансмісія забезпечує неперевершену маневреність на низьких швидкостях завдяки функції екстреного руху під час відпускання педалі гальма.

У поєднанні з оптимізованими передавальними числами заднього мосту модель XD з двигуном PX-7 забезпечує максимально можливу економію споживання палива.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в якості опції вантажівка DAF XD з трансмісією PACCAR PX-7 також доступна з потужним моторним гальмом PX, що забезпечує пікову потужність понад 200 кВт/276 к.с.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: