Понеділок, 14 серпня 2023 10:01

Житомир отримав п’ять автобусів MAN із Німеччини

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, п’ять автобусів із німецького міста Дортмунд привезли до Житомира 11 серпня.

Після їх технічного огляду та оформлення машини виїдуть на міські маршрути.

Про це розповів заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук. За його словами, це подарунок Житомирській громаді від жителів Дортмунда.

«Це автобуси марки MAN A 21 із кількістю посадкових місць – 38, але може бути і більше. Всі вони 2009 року випуску. Їхній пробіг складає 800-900 тисяч кілометрів кожний.

У 2022 році вони пройшли технічний огляд. Тож, після відповідного технічного оформлення через місяць вони виїдуть на міські маршрути», — розповів Олександр Шевчук.

Які саме маршрути оберуть для цих автобусів, посадовець поки не знає. Каже, будуть визначатися. Наразі, за його словами, на маршрутах не вистачає автобусів.

Олександр Шевчук також сказав, що потрібні водії. Через воєнний стан та інші причини у місті із цим є проблема. І не тільки у ТТУ, а й у інших комунальних підприємствах міста.

Водій автобуса Микола розповів, що автобуси до Житомира привезли вранці, 10 серпня ввечері переїхали через кордон. Каже, автобуси комфортабельні, класні та зручні у керуванні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за умови їх належного обслуговування вони декілька років зможуть служити жителям громади.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: