Середа, 16 серпня 2023 10:38

Одеська область отримала партію шкільних автобусів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Одеська область отримала другу партію з придбаних у 2023 році 28 шкільних автобусів.

Другу партію нових шкільних автобусів відправили до районів та громад Одеської області. Перша партія надійшла наприкінці липня.

Цього разу автобуси передані до навчальних закладів Болградської, Кодимської, Курисовської, Миколаївської, Подільської, Старомаяківської, Слобідської, Доброславської, Цебриківської, Любашівської територіальних громад.

Загалом було закуплено 28 нових шкільних автобусів українського виробництва марки «Еталон», за тендерними умовами термін постачання автобусів - до 1 вересня 2023 року, а самі автобуси повинні бути виготовлені за документами не пізніше 2022 року.

Це передбачало, що Одеська область закуповує вже готові автобуси, наявні у виробників чи дилерів.

На тендер заявилися дві компанії-учасника - ПрАТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬК-АВТО» з ціною рівно 82,6 млн. гривень та ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «ЕТАЛОН АВТО» з ціною 82,46 млн. гривень.

За результатами електронних торгів, які пройшли без зниження вартості 29 червня, остання компанія визнана переможцем - і, відповідно, буде постачати одну з модифікацій шкільних автобусів заводу «Еталон», які виробляють на заводах у Борисполі або Чернігові.

Загалом в Одеській області налічується 528 шкільних автобусів, які так чи інакше були придбані обласним департаментом освіти.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, більшість з них придбана за кошти обласного бюджету після 2010 року, хоча збереглося кілька десятків мікроавтобусів «Газель», БАЗ-«Дельфін» та КАВЗ 2003-2005 рр. випуску.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: