Вівторок, 09 серпня 2022 14:11

Doosan представив свій перший «розумний екскаватор»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Doosan додала до свого наступного покоління гусеничних екскаваторів модель DX225LC-7X з повністю електрогідравлічним керуванням та машинними технологіями.

Повністю електрогідравлічна система керування гусеничного екскаватора DX225LC-7X дозволяє використовувати передові системи наведення та керування машиною. Це включає 2D і оновлювану 3D систему оцінювання.

DX225LC-7X є частиною планів компанії з випуску екскаваторів на 2022 та 2023 роки, оскільки він замінить моделі Doosan-5.

Гусеничні екскаватори Doosan серії -7, у тому числі стандартний DX225LC-7, відрізняються більш високими зусиллями копання та вантажопідйомністю, а також підвищеною економічністю палива.

Дизельні двигуни екскаваторів, як і раніше, відповідатимуть стандартам викидів Tier 4 Final без фільтрів. Більші моделі будуть поставлятися з D-ECOPower для заощадження палива.

В кабіні знаходиться опціональне розкішне сидіння на пневматичній підвісці з підігрівом і охолодженням. Doosan Infracore Північна Америка -7X, включаючи лазерний вловлювач. Ця система дозволяє екскаватору надавати додаткову допомогу з точними функціями та завданнями, що призводить до підвищення продуктивності та ефективності.

Для оператора джойстик та педалі повністю електричні, але дають оператору ті ж відчуття, що й звичайні гідравлічні джойстики.

На даний час DX225LC-7X є єдиною моделлю Doosan серії -7, яка має цю опцію. Оскільки машини вагою 22,5 метричних тонни є одними з найпопулярніших машин Doosan у всьому світі, цілком логічно, що це перша модель з електронним керуванням.

Зворотний зв'язок з оператором здійснюється через аудіо- та візуальні дисплеї, у тому числі новий 8-дюймовий сенсорний екран Smart Touch, які є спільними для серії Doosan-7.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на кожній машині серії Doosan-7 є додаткова система камер з круговим оглядом (AVM) на 360 градусів, яка відображає повний огляд оточення машини.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: