Середа, 10 листопада 2021 12:54

Doosan представив новий колісний екскаватор для країн Європи

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Doosan запустила на європейський ринок новий 17-тонний колісний екскаватор DX165WR-7 із коротким хвостом

Колісний екскаватор DX165WR-7 побудований з тією ж ходовою частиною, що і модель-попередник DX160W-7 Stage V, забезпечуючи оптимальний центр ваги завдяки довгій колісній базі та ідеальному розподілу ваги.

DX165WR-7 має значно більш високу продуктивність у всіх областях, аніж машина попереднього покоління екологічного стандарту Stage IV, а також нові розробки для підвищення ефективності витрати палива.

DX165WR-7 має покращене переднє переміщення для інструментів, що обертаються, таких як мульчери, а також за рахунок модернізації був покращений робочий діапазон для шарнірно-зчленованих передніх навісних знарядь.

Хід шарнірного циліндра стріли був збільшений, тоді як положення установки залишається незмінним. Тепер на циліндрі стріли додано запірний клапан, щоб запобігти несподіваному вивільненню шарнірного циліндра стріли під час виконання земляних робіт.

DX165WR-7 включає в себе значну противагу вагою 3,3 тонни в стандартній комплектації як для одномісної, так і для шарнірно-зчленованої конфігурації стріли, але може бути оснащений додатковою противагою вагою 3,8 тонни.

Це сприяє підвищенню вантажопідйомності та продуктивності екскаватора DX165WR-7 у порівнянні з моделлю попереднього покоління. DX165WR-7 особливо підходить для роботи з більш важким навісним обладнанням, таким як конвертоплани.

На панелі керування встановлений новий режим конвертоплана, який може бути обраний для забезпечення оптимального гідравлічного потоку і допомагає підвищити точність роботи конвертоплана за рахунок усунення зворотного тиску.

Щоб уникнути зворотного тиску і збільшити потік і керованість, цей новий режим конвертоплана є спеціальним двостороннім потоком, але він управляється EPOS як режим одностороннього потоку з прямим поверненням в резервуар у кожному напрямку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для розміщення важчої противаги екскаватор DX165WR-7 оснащений надпотужною віссю ZF3060. DX165WR-7 також має нову верхню конструкцію, що забезпечує простір та довговічність для стандартних та додаткових більш важких противаг та шарнірних фасадів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: