Середа, 16 лютого 2022 11:52

New Holland представив нову лінійку легких екскаваторів-навантажувачів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, New Holland Agriculture представила нову лінійку легких екскаваторів-навантажувачів серії D.

Нові компактні екскаватори-навантажувачі серії D забезпечують високу продуктивність та економічність завдяки передовій технології трансмісії, розробленій компанією FPT Industrial.

Новий 3,6-літровий 4-циліндровий двигун F36 видає найкращу в галузі потужність до 82 кВт і крутний момент 460 Нм.

Щоб досягти екологічного стандарту викидів Stage V, система очищення вихлопних газів Hi-eSCR2 використовує низькошвидкісну систему EGR (рециркуляція відпрацьованих газів), SCR (виборче каталітичне відновлення) та DPF (сажовий фільтр).

SCR включає необслуговуваний фільтруючий пристрій, який має подвійну перевагу, де підтримуються компактний розмір системи подальшої обробки, що не впливає на конструкцію і видимість машини, а також забезпечується максимальний час безвідмовної роботи.

У новій серії D також представлено багато функцій, що підвищують ефективність. Вони включають стандартний економічний режим, який автоматично регулює частоту обертання двигуна і гідравлічний тиск у всіх операціях, що не потребують постійної швидкості і потужності, що забезпечує економію палива до 10%.

Додаткова економія палива досягається за рахунок функції автоматичного холостого ходу, яка знижує частоту обертання двигуна, коли машина не використовується більше 5 секунд, та функції автоматичного відключення двигуна, що вимикає двигун через 3 хвилини бездіяльності.

Більш широка кабіна забезпечує кращий доступ та простір для збільшення зазору між колінами та ступнями, коли оператор повертає сидіння, щоб переключитися з режиму навантажувача на режим роботи зі зворотним ковшем. Важелі гальма стоянки і стабілізатора переміщені, а перемикачі на правій консолі перегруповані.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, чудова оглядовість на 360° забезпечується за рахунок великого скління поверхонь кабіни та нових задніх бокових стекол, а також комплектів потужних робочих фар. Це доповнюється багатьма функціями безпеки.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: