Понеділок, 08 квітня 2024 13:41

New Holland представив три нові моделі компактних навантажувачів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, лінійка компактних колісних навантажувачів New Holland Construction розширюється трьома новими моделями серії C – W60C, W70C і W80C LR.

Створені для забезпечення комфорту та продуктивності, нові агрегати мають зручну кабіну, вдосконалені технології, міцні компоненти та сумісність із більш ніж 250 навісними пристроями для вирішення широкого спектру завдань.

W60C має ту саму раму, що й W50C, але оснащений дизельним двигуном потужністю 64 кінських сили замість двигуна потужністю 58 кінських сил.

Додаткова потужність і конструкція стріли Z-Bar роблять його ідеальним для озеленення, обробки матеріалів і прибирання снігу. Машина важить 4,8 т.

5-тонний навантажувач W70C для легких будівельних робіт, озеленення та муніципальних завдань. Він має дизельний двигун потужністю 74 кінських сили.

Розроблена для сільськогосподарського ринку модель W80C Long Reach є високошвидкісним варіантом з вантажопідйомністю 4 тонни і робочою вагою 5,3 т.

Він був розроблений для таких завдань, як завантаження кормових інгредієнтів у змішувачі або укладання тюків.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нові навантажувачі можуть розвивати швидкість до 45 км/год і працювати із потужним навісним обладнанням.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: