Середа, 15 грудня 2021 13:37

В Хмельницькій області почав працювати цікавий колісний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, 5-тонний фронтальний навантажувач Changlin 956 GT, що використовується на будівельному підприємстві на Хмельниччині, має найдовшу стрілу в своєму класі

Навантажувачі серії GT знайшли широке застосування в різних галузях, таких, як сільське господарство, дорожнє будівництво, видобуток і переробка, навантаження і перевалка сипучих матеріалів.

При перевалці вантажів особливим попитом користується модель 956GT, яка має найдовшу стрілу в своєму класі, що дозволяє здійснювати завантаження без додаткових подіумів і рамп.

Надійність і простота в обслуговуванні дозволили колісним навантажувачам Changlin зайняти більше 40% ринку Китаю.

Грамотне розподілення ваги, розташування паливних та гідравлічних ємностей дозволяє до мінімуму скоротити час робочого циклу. Трансмісія працює з постійним зусиллям тяги і не схильна до раптової зупинки. Широкий спектр навісного обладнання дозволяє вирішувати найрізноманітніші завдання.

Стандартна комплектація колісного навантажувача Changlin включає в себе: кондиціонер, широкообзорну кабіну, джойстикове управління, систему запуску двигуна в зимовий період, додаткові гідролінії, поліпшену систему мастила.

Надійний двигун Weichai (STAYR Австрія) і коробка передач, виготовлена ​​за технологією ZF, прості в обслуговуванні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, постійна наявність запасних частин і сервісні центри практично у всіх обласних центрах України, дозволяють зробити сервісне обслуговування будівельної техніки Changlin максимально простим і швидким.

Детальніше про нову техніку Changlin дізнавайтеся у офіційного дилера - компанії «АГСОЛКО Україна»

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: