Четвер, 12 листопада 2020 10:00

Vögele представила перевантажувачі покоління «-3»

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, провідний виробник дорожнього обладнання презентував перевантажувачі PowerFeeder MT 3000-3i Standard і MT 3000-3i Offset. Машини створені за концепцією покоління «-3» і оснащені оптимізованою системою подачі матеріалу і техобслуговування.

Новинки отримали інтуїтивну концепцію управління ErgoPlus 3, автоматичні функції AutoSet Plus і систему зв'язку з вантажівкою PaveDock Assistant. Також оптимізовано подачу матеріалу: встановлено прийомні бункери нової конструкції, покращене регулювання і ефективне обігрівання стрічкового конвеєра.

Обидві моделі досягають продуктивності 1200 т/год і здатні повністю перевантажити суміш із однієї вантажівки за 60 секунд. Модель MT 3000-3i Offset додатково оснащена поворотним стрічковим конвеєром з кутом 55 °.

Конструктори Vögele допрацювали пульт управління з урахуванням вимог машиністів перевантажувачів і зробили його максимально інтуїтивним і зручним.

Автоматичні функції AutoSet Plus слугують для того, щоб оператор міг одним натиском кнопки переводити машину в положення перегону, маневрування або в робоче положення, зберігати програми подачі матеріалу, а за потреби - легко і просто завантажувати збережені раніше налаштування. Ці функції знадобляться на будмайданчиках, де потрібно часте маневрування або діють схожі вимоги до процесу укладання.

Опційна система комунікації PaveDock Assistant спрощує завантаження суміші: за допомогою двох сигнальних світлофорів машиніст перевантажувача може чітко попросити водія вантажівки здати назад, зупинитися або вивантажити суміш. Якщо укладання виконується методом InLine Pave, світлофор також показує, який матеріал потрібен в даний момент: матеріал для шару зносу або матеріал для шару біндера.

Крім того, Vögele вдосконалила рух стрічкового конвеєра: завдяки новому контролеру і спеціальним центруючим пристосуванням конвеєр завжди ідеально вирівняний по центру. Своє чергою, оптимізований підігрів стрічкового конвеєра із новою системою регулювання забезпечує точне управління температурою за низьких енерговитрат.

Як передає SpecMachinery.com.ua, перевезення нових перевантажувачів здійснюється відносно швидко і просто. По-перше, великий кут наїзду (15 °) спрощує навантаження на стандартні низькорамні причепи, по-друге, приймальний бункер нових моделей піднімається на 25 см вище, аніж раніше.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: