Четвер, 23 березня 2023 11:52

Case CE представив два нові електричні міні-екскаватори

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Case Construction Equipment випустила два абсолютно нові електрифіковані міні-екскаватори - CX15EV і CX25EV.

CX15EV, анонсований у лютому 2022 року, вже доступний у дилерських центрах Case. У Case CE кажуть, що CX25EV буде доступним наприкінці цього року.

Це другий досвід Кейса в галузі електрифікації. Першим був електричний екскаватор-навантажувач 580 EV, який дебютував на виставці ConExpo 2020.

Машини мають всі можливості, що дозволяють змінювати режими потужності, регулювати точність управління і, що важливіше, вони забезпечують таку ж продуктивність і можливості, як і аналогічні дизельні агрегати.

Міні-екскаватор масою 3186 фунтів наводиться в рух електродвигуном потужністю 21 к.с./16 кВт. CX25EV - це міні-екскаватор масою 4828 фунтів, оснащений електродвигуном потужністю 27 кінських сил/20 кВт.

Літій-іонний акумулятор обох машин заряджається від бортового зарядного пристрою 110/220 В, або від зовнішнього пристрою швидкого заряджання, яке заряджає машини за 90 хвилин. В залежності від програми батарея забезпечує достатню потужність для роботи протягом повного 8-годинного дня без заряджання.

Всередині кабіни оператори знайдуть стандартний кольоровий РК-монітор зі зручним доступом до інформації про акумулятор, налаштування машини та режими роботи.

Три режими роботи призначені для узгодження швидкості електродвигуна з завданням, що виконується, а також для можливості регулювання чутливості органів управління.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, телематична система SiteWatch компанії Case входить до стандартної комплектації кожної машини. Технології точного будівництва можуть бути додані для подальшого підвищення продуктивності та якості копання.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: