Вівторок, 21 березня 2023 11:55

Yanmar представив 4 компактні гусеничні навантажувачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, TL100VS стане першим із чотирьох нових компактних гусеничних навантажувачів від Yanmar Compact Equipment, які з'являться на ринку.

Компанія Yanmar Compact Equipment представила нову лінійку компактних гусеничних навантажувачів в діапазоні потужності від 67 до 103,5 к.с.

TL65RS, TL75VS, TL80VS та TL100VS були розроблені компанією Yanmar з нуля для задоволення різних потреб у будівництві.

Yanmar заявляє, що всі моделі належать до будівельних машин і мають підвищену надійність для роботи у важких умовах, а дизельні двигуни Tier 4 Final Yanmar мають достатню потужність.

Оператори отримають огляд на 360 градусів зі стандартного підвісного сидіння. Світлодіодне освітлення входить до стандартної комплектації спереду та ззаду для додаткової видимості. Також є додатковий комплект бокового освітлення. .

Кожен CTL матиме дворічну/2000-годинну гарантію та підвісну ходову частину із системою поворотних важелів на задній осі для додаткової стійкості при виконанні важких робіт.

Як стверджує виробник, ходова частина з підвіскою на торсійній осі забезпечує кращу їзду для оператора та кращу продуктивність при відстеженні матеріалу.

7-дюймовий кольоровий дисплей входить до стандартної комплектації, і на цьому дисплеї є велика кількість функцій. Зокрема, це регульовані елементи керування, регульована гідравліка з високою витратою, автоматичний рух машини та багато іншого.

Навантажувачі оснащені додатковою системою телематики SmartAssist від Yanmar. Функції варіюються від виявлення помилок та повідомлень до оновлень робочого стану в режимі реального часу та щоденних звітів про роботу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, SmartAssist також включає вбудований захист від крадіжки, дозволяючи власнику встановлювати діапазон з певного місця та активувати попередження, якщо цей діапазон перевищено.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: