Вівторок, 30 червня 2020 14:07

Українські гірники отримали потужний повнопривідний спецавтомобіль на базі КрАЗ. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, авто використовуватиметься для перевезення та тимчасового зберігання технічної води АЦ-10.

Північний гірничо-збагачувальний комбінат отримав для перевезення та тимчасового зберігання технічної води АЦ-10, що базується на повнопривідному автомобільному шасі-6322 (6х6) із двигуном Євро-5, повідомляє прес-служба «АвтоКрАЗ». Автомобіль-шасі КрАЗ-6322 підвищеної прохідності призначений для монтажу установок промислового призначення і технологічного обладнання, експлуатації дорогами всіх категорій та бездоріжжю. Автоцистерна забезпечує перевезення та тимчасове зберігання технічної води, верхнє наливання продуктів через заливну горловину, гравітаційний злив.

Виготовили цистерну об’ємом 10 м куб та здійснили її монтаж на вітчизняному підприємстві – у ТОВ «Еверласт». Матеріал односекційної цистерни – конструкційна низьколегована сталь, товщина стінки - 4 мм, форма – еліптична постійного перетину, жорсткий підрамник, болтове кріплення до рами, поперечні і повздовжні заспокоювачі. Комплектація: труба, рукав – 4 м, пенал зливного рукава – 4 м, стаціонарні сходи, підйомний поручень, трап у верхній частині цистерни.

ПрАТ «АвтоКрАЗ» систематично постачає продукцію вітчизняним ГЗК, зокрема: вахтові машини, автопаливозаправники, автоцистерни, бортові вантажівки. Спецтранспорт на базі КрАЗу використовується для перевезення гірників територією підприємств та до місць видобутку, для доставки палива, технічної та питної води, ліквідації пожеж тощо.