Четвер, 10 жовтня 2019 12:20

International представила нову повнопривідну вантажівку

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинку показали на виставці в США.

Компанія International Truck продемонструвала оновлену вантажівку зі своєї повнопривідної серії International HV, яка відрізняється капотом підвищеної видимості і відкидним мостом, що дозволяє поліпшити оглядовість і маневреність.

Вдосконалену нову вантажівку International HV від Navistar продемонстровали на Міжнародній виставці будівельного і комунального устаткування (ICUEE) 2019 року, яка пройшла в Луїсвіллі, штат Кентуккі.

«Наші клієнти дійсно знаходяться в центрі всього, що ми робимо. Ми постійно працюємо з ними, щоб знайти найкращі рішення для їх бізнесу. Ми отримали відгуки клієнтів з проханням поліпшити видимість і маневреність з професійними парками, тому ми відразу ж почали працювати над тим, щоб зробити це реальністю», – сказав Марк Стаселл, віце-президент напрямку Vocational Truck Business в Navistar.

Капот високою видимості і відкидний міст надзвичайно важливі для професійної індустрії, особливо для комунальних підприємств, що працюють у віддалених районах, де необхідні шасі 4x4 і максимальна маневреність, відзначили в International Truck, додавши, що нова конфігурація забезпечує більшу безпеку навколо автомобіля.