Понеділок, 10 травня 2021 14:07

Вітчизняний виробник виготовив партію бортових авто на шасі IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» передав для компанії «Соллі-Плюс» три нові вантажні бортові автомобілі IVECO Eurocargo ML 140E25

IVECO Eurocargo ML 140E25 - бортовий автомобіль на шасі IVECO Eurocargo ML 140E25/ P-E5 з висотою борту 800 мм. Кузов металевий прямобортний з відкидними заднім і бічними бортами. Можлива комплектація з тентом та крано-маніпуляторною установкою (або іншими підйомними механізмами).

Споряджена маса нових вантажівок становить 6 т, а максимальна вантажопідйомність – 8 т.

Задні і бічні стійки кузова легкознімні. Завдяки цьому зручніше завантажувати на автомобіль IVECO Eurocargo ML 140E25 навантажувачем габаритні вантажі.

Тут передбачена бортова платформа каркасно-зварної конструкції з встановленими на ній знімними відкидними алюмінієвими бортами висотою 800 мм, по дві стулки на борт і легкознімними центральними стійками.

Підлога платформи виконується з рифленого сталевого листа з такелажними вушками (6 шт.), розташованими під рівнем підлоги. Перед фарбуванням відкидних бортів двухкомпонентною поліуретан-акриловою емаллю було здійснено дрібоструменеве чищення металу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, як завжди, при виробництві спецтехніки на Заводі спецтехніки «Техкомплект» не обійшлося без нововведень: для виготовлення цієї партії автомобілів на всіх стиках бортової платформи застосований спеціальний герметик, який дозволяє уникнути появи корозії на поверхні платформи.